Happy Wheel

Happy Wheel

torstai 2. syyskuuta 2010

Puhdistumisreaktioita - maito on myrkkyä osa 2

Kehon puhdistuminen voi käynnistyä nopeastikin. Olin siis vajaan viikon mukana raakaruokahaasteessa syöden vain tuoreita kasviksia ja hedelmiä. Se valtava hedelmien mässääminen aamulla ei oikein tuntunut musta hyvältä. Mutta puhdistumista kyllä tapahtui, oireetkin olivat sen mukaiset. Torstaina sitten kävin Hakaniemen hallin PH-kaupassa elävän veren kuvassa. Samalla hankin Udo's oilia, puhdistavaa vihreää elämänvirta-jauhetta sekä Robert Youngin kirjan PH-tasapaino painonhallinnassa. Ihmeellistä! Tai siis mahtavaa ja mielenkiintoista.

PH-ruokavaliolle siirryttyäni olo on ollut tosi hyvä. Ja paino putoaa tasaisesti. Mutta kun eilen erehdyin syömään työpaikan kermalla ryyditettyä kypsennettyä kasviskeittoa, olo on ollut sen jälkeen huono. Eilen oli maha kipeä - ja tänään se on suorastaan kuralla. Ja mikä hurjinta: poistuneet jätökset ovat haiskahtaneet selvästi antibiootille. Huh huh! En tiedä, oliko lehmäpololle syötetty antibiootteja vai saiko viherjauhe elimistöni poistamaan kudoksista vanhat antibioottikuurien jäämät. Mutta hurja kokemus joka tapauksessa. Vaikka olen pitkään käyttänyt vain luomutuotettua maitoa ja juustoa, eipä tee enää mieli niitäkään. Maito on myrkkyä - ainakin mun keholle.

1 kommentti:

  1. Niin..jäätelö tekee mulle aina saman..oli mitä laatua tahansa..paitti siis itsetehdyt raw versiot tai sorbetit. Kahvimaito ei sitä tee, koska juon sitä yleensä vain mukin päivässä.

    Nyt kun on uusi työ..ja tilanne tasautuu..on minunkin varmasti helpompi taas uudelleen aloittaa ja jatkaa tätä ruokavalion tarkempaa tarkkailua.. Kiitos kun innoitat. Mites muuten ois se jooga hommeli? Tuun kyllä itekki käymään helsingissä, mutta niillä reissuilla taitaa olla kiire ja puhdistautuminen ja tasapaino ei ole teemana! :D

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D