Happy Wheel

Happy Wheel

perjantai 3. syyskuuta 2010

I am a woman on a mission!En ole aikaisemmin pitänyt tästä Gabriella Cilmin biisistä, sillä Sweet about me on niin upea ja poikkeaa massasta edukseen. Mutta tänään tän biisin sanat aukesivat uudella tavalla. Tästä tuli mun voimabiisi. I AM A WOMAN ON A MISSION, NOTHING CAN STOP ME, I'M STRONGER THAN EVER. I'M GONNA SEE THIS THROUGH! WHAT EVER IT TAKES, I KNOW WHAT I GOTTA DO!

Ja niin se on. Uusi suunta alkaa hahmottua. Sain luvan alkaa pitää työpaikalla joogatunteja. Korvaushan on huimat 20 euroa miinus verot, mutta se ei olekaan pääasia vaan kokemus ja hyvän olon jakaminen. Esimies oli aluksi vähän epäileväinen ja asetti ehdoksi, että saan aloittaa joogatunnit, mikäli saan 10 ilmoittautunutta. Itse asiassa aluksi idea oli enemmänkin vastatuulessa, mutta sain joogasta niin paljon kyselyitä ja toiveita, että päätin olla antamatta periksi ensimmäisten vastoinkäymisten ilmetessä. Meditoin ja annoin asian korkeimman haltuun: mikäli joogatunnit ovat minun ja kaikkien parhaaksi ja voin siten palvella työyhteisöäni parhaiten, asia järjestyisi. Ja niin sitten kävi, että esteet poistuivat. Ja tähän mennessä ilmoittautuneita on jo 16 eli reilusti yli vaaditun! :D

Samalla mulle tarjoutui tilaisuus opetella ottamaan vastaan haasteita, sillä nyt joogaryhmä on kolminkertainen viime kevääseen nähden: keväällä osallistujia oli viisi, ja ehdin käydä neuvomassa heitä henkilökohtaisesti ja korjaamassa asanoita fyysisesti. Nyt siihen ei ole aikaa, tai tulee superrankkoja tunteja, kun asanoita pidetään yllä forever and beyond. :) No, mulle haaste joogaopettajana. Mutta olen valmis! I am a woman on a mission!

Toinen upea juttu on se, että olen ollut yhteydessä Tyttöjen taloon ja tarjonnut sinne osaamistani esim. naurujoogan, joogan, aarrekarttaohjauksen, rentoutusryhmien yms. muodossa. Haaveenani on päästä Tyttöjen talolle töihin, sillä siellä tehdään upeaa työtä. Ja siinä upeassa hengessä tukemassa nuorten tyttöjen ja naisten kasvua haluan olla mukana. Alkuun ei palkkiollakaan ole väliä, tärkeintä on päästä mukaan inspiroivaan toimintaan. Katsotaan, mitä tuleva palaveri tuo tullessaan.

Pikkuhiljaa missio ja tavoitteet alkavat siis löytyä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D