Happy Wheel

Happy Wheel

lauantai 4. syyskuuta 2010

Kahvi on myrkkyä

Sehän ei ole mikään uutinen, että kahvi on myrkkyä. Mutta luulen vieroittuneeni nyt kahvista. Siltä varalta, jos kuitenkin kahvihammasta alkaa kolottaa, tässä toissapäivänä juomani espresson vaikutuksia:

- päänsärky
- vatsakipu, "nipistely"
- tukkoinen pää
- takkuiset ajatukset
- vitutus
- karmean hajuinen hiki, järkky!
- kipu munuaisissa

Jeah. Olisiko niin, että kahvi on myrkkyä? ;)

Muistuipa mieleeni juttu opiskeluajoilta. Englannin natiivikurssin opettajamme kertoi hämähäkkitutkimuksesta, jossa hämähäkille oli annettu erilaisia aineita ja katsottu, millaisen verkon se kutoi sen jälkeen. Mukana olivat hasis, amfetamiini, LSD (!), nikotiini ja kofeiini. Ja uskomatonta mutta totta: saatuaan kofeiinia hämppipolo kutoi todella psykedeelisen verkon, missä ei ollut minkäänlaista tolkkua tai rakennetta vaan ammottavia reikiä siellä täällä. Kofeiiniverkko oli huomattavasti surkeampi esitys kuin LSD:n alaisena kudottu verkko... Että näin... Kofeiini taitaa oikeasti olla melkoista hermomyrkkyä.

Toivottavasti keho putsaa kofeiinin jämät nopeasti pois. Ei enää kofeiinia tälle tytölle, vaikka kahvista pidänkin. Pitäisikö hätäratkaisuksi ostaa kofeiinitonta espressoa siirtymäkaudelle siltä varalta, että iskee ylittämätön kahvihimo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D