Happy Wheel

Happy Wheel

tiistai 7. syyskuuta 2010

On ihanaa kun aurinkoinen paistaa! :D

Olipa huippupäivä - tai siis vielähän sitä on onneksi jäljellä. Näin se on nähtävä: kun päivän aloittaa hyvin ja inspiroivasti, se myös jatkuu sellaisena. Tänään kuuntelin aamulla ensimmäiseksi David Wolfen luennon painonpudotuksesta. Samalla nautin kannullisen viherjuomaa. Wolfea kuunnellessa kannu tuli tyhjennettyä kuin huomaamatta. Kyllä se mies vaan osaa innostaa!

Seuraavaksi olikin vuorossa aamujooga. Mitä luksusta, että sain mennä kymmeneksi töihin ja ehdin joogata ja meditoida rauhassa. Kun laitoin kissat ulkoilemaan, huomasin yllätyksekseni, että ulkona oli todella lämmintä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Wau! Päätin siis nauttia aamupalan ulkona. Mahtavaa! Itse asiassa kävin jopa kävelemässä paljain jaloin, mitä en ole nyt vähään aikaan harrastanut. Toinen kissoista kiemurteli valjaista läpi ja lähti omalle seikkailumatkalleen. Koska taloyhtiön hallitukselta on tullut tiukka tiedote velvoitteesta pitää kissat kytkettyinä, ampaisin kissan perään. Ja niin sain aamuun myös annoksen paljasjalkakävelyä. Kiitos ihanalle ja viisaalle Trapsukaiselleni. :)

Kirjoittelen muuten tätä nauttien vielä entisestään kehittynyttä marjasmoothieta. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen näistä mauista. WAU! Ja miten helppoa: heittelin tehosekoittimeen reilun kourallisen salaattimixiä, puoli pussia pakastemarjoja, vihreää teetä, muutaman mulberryn makeutukseksi, kymmenkunta kaakaopapua sekä kookosmaitoa. Ja voi hesus, että juoma hellii taas kroppaa makunystyröitä myöten! Kyllä tää iänikuisen leivänpuputtamisen voittaa!

Nyt jatkan smoothieni juomista ja David Wolfen Sunfood Success Systemin lukemista. Valmistaudun myös huomenna alkaviin joogatunteihin. Sain siis luvan aloittaa joogatuntien ohjaamisen työpaikalla, ja tähän mennessä ilmoittautuneita on 28! Alaraja oli talon puolesta oli 10 osallistujaa, eli määrä on lähes kolminkertainen. Wau! Toisaalta noinkin ison ryhmän ohjeistamisessa on omat haasteensa, joten suoraan sanottuna hieman jännittää. Mutta toisaalta on hauskaa poistua omalta mukavuusalueelta ja kasvaa olosuhteiden mukana. Viime keväänä kun osallistujia oli 5 henkeä. Kerron sitten huomenna, miten joogatunti uuden entistä isomman porukan kanssa meni. Rise to the occasion! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D