Happy Wheel

Happy Wheel

torstai 2. syyskuuta 2010

Myös hiiva on myrkkyä...

Oijoi. Puhdistautumisen jälkeen huomaan ruoka-aineiden aiheuttamat reaktiot kehossani superselkeästi. Tässähän menee ruokavalio ihan uusiksi! Nimittäin söin palan luomunäkkäriä. Ilman juustoa, pelkän luomukirnuvoin kera. Mutta taas on maha kipeä ja jopa pieni jomotus päässä. Tuoteselostetta tarkemmin tavatessani huomasin, että kehvana sentään - näkkäreissähän on hiivaa! Mitä hemmettiä? Mihin näkkäreissä tarvitaan hiivaa??? No, sekin on nyt siis todettu, että hiiva on myrkkyä. Kun pysyn raaoissa kasviksissa ja hedelmissä (lähinnä avokadoissa), olo on mitä mainioin ja energinen. Heti, kun poikkean linjalta, iskee väsymys tai jopa vatsakipu. Paitsi viime lauantaina Ihminen kokonaisuutena -valmennuspäivän lounaalla söin kyllä paistettua lohta, eikä siitä tullut oireita. No mutta nyt siis myrkyiksi on todettu:

1) maito
2) hiiva
3) mahdollisesti myös vilja

Melko suppeaksihan tässä ruokavalio uhkaa muuttua...

1 kommentti:

  1. Hiiva on kyllä ihan turhaa..sitä kyllä keho keksii tehdä tarpeeksi itse ei sitä tarvi enää lisätä ruokavalioon! :D PörPör..sanoo maha leivän jälkeen.

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D