Happy Wheel

Happy Wheel

torstai 15. heinäkuuta 2010

Join me dancing in the Rain!Iltojen iltaa!

Ihana sade! Olen aina rakastanut kesäsadetta. Useinkaan vain en kehtaa mennä nauttimaan sateesta, sillä mietin, mitä naapurit mahtavat siitä tuumata ja onhan se nyt vähän outoa. No, yksi pitää helteestä, toinen pakkasesta ja kolmas sateesta. Itselleni kylmyys ei ole mikään ongelma, jo lapsena Oulussa annoin yleensä lapaseni toisille, kun en niitä itse tarvinnut ja tepastelin ulkona takki auki. Ja viime talvena nukuin ikkuna auki patteri pois päältä ja nautin päivin ja öin raikkaasta talvi-ilmasta. Hämmästelin, kun ihmiset valittivat kamalaa talvea. Mun mielestä se oli mahtava, paras pitkään aikaan! Olin lumen ja pakkasen keskellä elementissäni. Olen näemmä sopeutunut arktisiin oloihin loistavasti, helle sen sijaan tekee tiukkaa.

No mutta. Tänään se sitten vihdoin tuli, ihana viilentävä ja puhdistava sade! Jes! Ja tällä kerralla en miettinyt, mitä naapurit mahtavat ajatella, vaan säntäsin heti sateen alettua pihalle. Tallustelin ulkona paljain jaloin ja tein syvähengityksiä. Olihan ulkona joitakin naapureita keräämässä tavaroita sateelta suojaan. Ehkä tarjosin heille hämmästeltävää, kun seisoin keskellä pihaani omenapuun alla tehden syvähengityksiä leveä hymy naamalla sateen kastellessa hiukset, kasvot ja mekon. Mahtavaa! :D

Olin sateesta niin fiiliksissäni, että lähdin ihan varta vasten kävelylle. Ja mikä parasta, näin pari naapuria, jotka olivat myös nauttimassa sateesta. En siis olekaan ainoa hullu! No, jatkoin matkaani eteenpäin, nautin sateesta, sen äänestä, luonnon vehreydestä, kukkien voimistuneesta tuoksusta ja ilman raikkaudesta. Oli hauskaa katsella, kun ihmiset kiirehtivät kadulta koteihinsa koittaen suojautua sateelta - ja minä tepastelin kadulla litimärkänä JA onnellisena. Jes! Seuraavalla kerralla ylitän seuraavan esteeni ja oikeasti tanssin sateessa tai käyn nurmikolle pötköttämään. I LOVE THE RAIN!

Hyvinvointi on siis myös rohkeutta tehdä toisin, toimia omalla tavallaan. :)

1 kommentti:

  1. Hyvä sade, vielä kun löytäisi paikan jossa vois nakuna nauttia sateesta! Toi biisi on muuten jääny mieleen kultaisilta teinivuosilta 90-luvulla! :D Tosin muistini oli muokannut sen vielä voimakkaammaksi ja alkukantaisemmaksi kuin se nyt nähtynä olikaan!

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D