Happy Wheel

Happy Wheel

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

10 asiaa minusta

Sain Hello Helene -blogin Heleneltä Blogipokaalin. Kiitos tunnustuksesta! =)

Tässä palkkion kunniaksi ja sunnuntai-illan ratoksi 10 ehkä vähemmän tunnettua asiaa minusta. Et luultavasti tiennyt, että....

1. Lapsena lauloin korkealta ja kovaa. Äänialani oli koloratuurisopraano ja lauloin mielelläni Mozartin Taikaoopperasta Yönkuningattaren aariaa. Myöhemmin äänialani madaltui altoksi.

2. Minulla oli vielä muutama vuosi sitten silmälasit. Näköni oli todella heikko, -5,25 ja lisäksi oli vielä hajataittoa. Silmien laserleikkaus on ollut yksi parhaista päätöksistä ikinä! Elämänlaatuni on kohentunut huikeasti. On vain ihan mieletöntä NÄHDÄ, vaikkapa keskellä yötä tai saunassa tai uidessa. =)

3. Olin vielä muutama vuosi sitten äärimmäisen ujo. Tai siis puhelias tutussa porukassa, mutta ujo ja hiljainen vieraassa porukassa. Naurujooga on auttanut mua aivan mielettömästi heittäytymään tilanteisiin, pääsemään yli mokaamisen pelosta ja tutustumaan ihmisiin. Moka on lahja! =D

4. Olen asunut Oulussa, Edinburgissa (Skotlanti), Lontoossa (Englanti), Suolahdessa, Jyväskylässä, Helsingissä, Katmandussa (Nepal) ja nyt Vantaalla. 

5. Rakastan kaikkia eläimiä, mutta suosikeitani ovat kissat, pingviinit ja norsut. Lapsena ollessani käymässä sirkuksessa olin eksynyt isästäni. Mutta ei hätää, löydyin kyllä. Olin vain mennyt ratsastamaan norsulla. ;)

6. Aamuni ei lähde kunnolla käyntiin ilman pakurilatteani. Dark Power!

7. Nuorempana musiikkimakuni oli aika synkkä. The Cure, Manic Street Preachers, Alice In Chains, Nine Inch Nails, Placebo ja Soundgarden olivat suosikkejani - ja nimenomaan ne kaikkein mustimmat biisit kuten Fell On Black Days sekä Angry Chair

8. Olen hammasfriikki. Puhtaat ja hyvinhoidetut hampaat on mulle tosi tärkeä juttu. Liekö sitten vaikutusta sillä, että isäni on hammaslääkäri.

9. En osaa kuvitella eläväni ilman lemmikkieläintä. Pisin aika ilman lemmikkiä oli vuosi ja kaksi kuukautta, joka tuntui iäisyydeltä. Lemmikitön kuiva kausi alko legendaarisen, 17-vuotiaaksi eläneen Petterin kuolemasta. Sen jälkeen vaihdoin työpaikkaa, myin edellisen asuntoni ja ostin uuden. Heti, kun olin päässyt muuttamaan uuteen rivitalokotiini, jossa oli oma piha, otin nykyiset Karvakorvani. Ensin Trapsun, sitten kaveriksi Viirun.

10. Minulla on lievä lukihäiriö. Yleensä joudun korjailemaan näitä postauksiakin pariin kertaan. Toisinaan huomaan kirjoitusvirheet vasta pitkän ajan jälkeen. 

Jaan tunnustuksen eteenpäin näille ihanille bloggaajille: Linda, Heidi, Kati, Mustikkatyttö, Katja, Maria, Maija 

2 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta!Blogisi onkin ajatuksia ja tunteita herättävä sekä todella kiinnostava!

  Olipa mukava lukea kaikkia uusia asioita sinusta. Minussakin on ollut varsinkin aikoinaan tuota ajoittaista ujoutta ja vaihdellen puheliaisuutta. :)

  Tuhannet kiitokset muistamisesta tunnustuksella, piristit iltani! Hyviä öitä ja antoisaa ensi viikkoa Liisa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta, Mustikkatyttö! =)

  Tutussa seurassa en ole kyllä pätkääkään ujo, pikemminkin päinvastoin. Olen ottanut uudeksi haasteeksi todellisen kuuntelun ja opettelun pois päällepuhumisesta. Oikeastaan ne ovat sama asia.

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D