Happy Wheel

Happy Wheel

perjantai 26. elokuuta 2011

Pinaattipirtelö

spinach

Päätin alkaa laittaa tänne aina reseptin ylös, kun tulee onnistunut kokeilu. Ainakin pirtelöiden suhteen. Nykyään tulee usein onnistuneita heittoja, mutta eilinen ei sellainen ollut. Yritin vissiin tehdä liian terveellisen pläjäyksen, kun tiedossa oli pesukoneen kantamista. Oma vanha pesukoneeni nimittäin ei enää pessyt pyykkiä puhtaaksi. Niinpä ostin  kaverin muuttokuormasta hänen melko uuden koneensa. Kiitos Jussille! Vanhan pesukoneen kantaminen oli aikamoista puuhaa. Note to self: hanki työhanskoja. Ei ollut kivaa, kun kädet hikosivat ja ote lipsui.... Ja kaiken kukkuraksi pirtelöstä tuli pahaa. Pahoitteluni, Jussi!

Mutta tänään sitten tuli taas herkkua. Mikä siinä onkin, että kun itselleen värkkää, tulee herkkua. Mutta anti olla, kun haluaa tarjota terveellistä herkkua muille, homma ei välttämättä toimikaan? Senkin vuoksi laitan nämä onnistuneet versiot tänne ylös. Tähän käytin Magic Bulletia. Vaikka se ei olekaan Vitamixin veroinen supersankari ja pinaatinlehdet menivät silpuksi vain osittain, on se silti ihan ok ja lopputulos oli samenttisen pehmeä.

Perjantaipäivän pinaattipiristys

  • Pari kourallista tuoretta, pestyä pinaattia
  • 1 reilun kaupan banaani paloiteltuna
  • 1 rkl chiasiemeniä
  • 1 rkl auringonkukansiemeniä
  • 1 rkl soijalesitiiniä
  • 2 rkl macaa
  • 10 spiruliinatablettia
  • 100 g mustaherukoita
  • 2 dl Valion luomuappelsiinimehua
  • suodatettua vettä


Helppoa, nopeaa ja maistuvaa. Runsaasti lehtivihreää, lisäksi omega 3 -rasvoja ja flavonoideja. Maca antaa potkua ja energiaa. Tämä pirtelö sopii nautittavaksi sekä ennen että jälkeen treenin. Taidankin tästä piakkoin lähteä juoksulenkille.

Pinaatinpirteää viikonloppua! =)


Kuva täältä

2 kommenttia:

  1. Heippa! Minun piti tulla kiittämään kun olet laittanut näitä smoothiereseptejä tänne, olen saanut näistä hyviä kiksejä omien smoothieideni monipuolistamiseen! ;)

    Samalla halusin sanoa, että olen antanut sinulle blogissani Sunshine Awardin, joka kuuluu myöntää ihanille, itseä inspiroivalle blogeille! Voit käydä kurkkaamassa tarkempaa tietoa tästä blogistani (http://bodygossip.blogspot.com), jokatapauksessa kiitos postauksistasi, nämä ovat olleet itselleni todella hyödyllisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, Linda! Ihanaa, että resepteistä on ollut sulle hyötyä. Pirtelöt ovat tosi näppäriä ja pitävät hyvin nälkää. Ja kummasti piristää mieltä tuollainen aurinkoinen tunnustus! Kiitos! =)

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D