Happy Wheel

Happy Wheel

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Itku lyhyestä ilosta

No voi *#*##*! Nyt se sitten hajosi, OmniBlendini. Tunnin verran liotettu viikuna oli sillekin liian kova pala jauhettavaksi. Damn. Mikä neuvoksi? Niin kuin olen kuukauden verran riemuinnut ihanista pehmeistä pirtelöistäni... Peikkokauppa (Peikkojen Maailmassa -blogin Kaisun verkkokauppa EgoseGo) on myynyt Magic Bulletia. Mutta nyt siellä ei ollut "lisää ostoskoriin" -mahdollisuutta, joten ilmeisesti tuotetta ei ole varastosta. Ei löytynyt myöskään Ostos-Tv:stä tai Tvinsiltä. Sen sijaan Tvinsiltä löytyisi uusi tehoversio Bullet Express. Mutta kokokin on sitten lähes tuplaantunut, hinta samoin. Magic Bullet vaikuttaa oivan näppärältä ja pieneltä, hintaa passelisti 49 €. Bullet Express sen sijaan on leivänpaahtimen kokoinen ja hintaa yli 100€. Voi pannukakku!

Onko kenellekään kokemuksia Bulleteista? Tai mikä olisi toimiva, TEHOKAS ja edullinen tehosekoitin? Vitamix on takuuvarma, laatu on lujaa. Kannu on edelleen ehjä, mutta moottoriosa tuosta OmniBlendistä hajosi. Kuitenkin Vitamix maksaa about 800€, joten on turhan hintava. Kuitenkin näissä raakahommeleissa koneelta kaivataan kovat tehot, ihan perustehosekoitin ei oikein riitä.

Otan kiitollisena vastaan vinkkejä! =)

2 kommenttia:

  1. ei sitä saa varaosana? Ymmärsinkö oikein että värkkisi maksoi 800€. Luulisi sen hintaluokan koneisiin saavan. (No en ymmärrä koneista niin paljoa , että tietäsin mitä voi varaosina saada :D

    VastaaPoista
  2. Pogue, itse asiassa mulla ei ole varsinaista Vitamixia vaan halvempi versio eli OmniBlend. Mutta Amazonista löytyi tosiaan varaosa. Katsotaan, josko sen sais vaihdettua ja laitteen vielä toimimaan. =)

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D