Happy Wheel

Happy Wheel

perjantai 12. elokuuta 2011

Raakaa voimaa

love your natural energy


Meillä oli tänään työpaikan yhteinen koulutuspäivä. Ohjelman huippukohta oli nykyisen kansanedustajan Jani Toivolan 2 tunnin esitys kiusaamisesta ja erilaisuuden johtamisesta. Mikä elämäntarina! Mielenkiintoisia keskusteluja aiheen tiimoilta syntyi, vaikka noin 300 ihmisen porukkaa on haasteellista saada aktivoitua. Kiitos, Jani! =)

Koulutus oli hotellissa, ja lounas oli buffet-tyylinen. Mikä siinä onkin, että noutopöydästä sitä sapuskaa kantaa pöytään kaksin käsin? Meillä oli lounaaseen aikaa tunti, ja jonotuksen jälkeen vain ahmin lautaset tyhjäksi niin kuin en olisi koskaan ruokaa nähnytkään. Olipa melkoinen urheilusuoritus saada lautaset tyhjiksi ennen Janin aloitusta! Ja kuten arvata saattaa, olo ei ollut kovin kaksinen.... Tyhmästä päästä todellakin saa kärsiä koko kroppa. 

Toinen, mitä ihmettelen, on ruokakulttuuri - tarkemmin sanottuna tarjoilut tälläisissä tilaisuuksissa. Mistä johtuu, että yhä edelleen tarjottava ruoka on kypsennettyä, käsiteltyä ja kovasti perunapainoitteista? Toki ruoka oli maittavaa. Mutta olin aika yllättynyt, että tarjolla ei ollut edes yhtä tuoreista, kypsentämättämistä kasviksista tehtyä salaattia. Tarjolla oli vain muutamia jääsalaatin lehtiä, suolakurkkua ja tomaatinviipaleita. Ne olivat koko buffet-pöydän ainoat raa'at tuotteet - tosin suolakurkkukinhan on säilyke. Kaikki muu oli grillattua, keitettyä, paistettua, majoneesikastikkeeseen upotettua. Miksi?

Päivän mittaan tulikin nautittua useampi kuppi kahvia. Samoin söin jopa kaksi munkkia (pieniä tosin), jotka kieltämättä olivat jotenkin tavattoman herkullisia. Kotiin päästyäni olin niin väsyksissä, että oli pakko mennä päiväunille. Huh huijakkaa! Ei olen ihan tervettä meininkiä. 

No, nyt uniltani herättyäni kroppani suorastaan huusi jotain rakennusainetta. Tuoretta, alkuperäistä, elinvoimaista. Niinpä pyöräytin itselleni smoothien. Ja johan alkoi taas energia kiertää. Raw power! =) 


Iltapäivän piristys:
2 rkl Puhdistamon Rakkauspakkauksen kaakao-maca-sekoitusta
1 rkl hunajaa
1 rkl chiasiemeniä (CocoVi)
1 reilun kaupan banaani
pakastettuja mansikoita
1 tl CocoVin Ashwagandhaa
1 tl Tropicai kylmäpuristettua kookosöljyä
1 rkl CocoVin Camu Camu -jauhetta
noin puoli kourallista spiruliina-tabletteja
2 taatelia
1 Yosa kaurajogurtti (banaani-mustikka)


Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D