Happy Wheel

Happy Wheel

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Väsyneen kilpparivajakin tehopiristys -pirtelö

Strawberry,Banana & Blackberry Smoothies

Ihanaa, että olen lopultakin oppinut tekemään herkullisia pirtelöitä. Erilaisia ja luovasti heittelemällä summamutikassa aineksia tehosekoittimeen. Tämän päivän annoksesta tuli jopa herkullisen väristä. Ja mikä miellyttävä yllätys: se ei tarvinnut edes hunajaa täydennykseksi vaan on herkullinen ja raikas sellaisenaan. Supereita ja kilpirauhasen toimintaa piristäviä yrttejä se sisältää kuitenkin kivasti. Jopa yleensä mun makuuni kovin karvas msm uppoaa tähän pirtelöön täysin kivuttomasti. Tällä jatketaan!

Väsyneen kilpparivajakin marjainen tehopiristys:

 • reilun kaupan banaani
 • avokado
 • 1 rkl hampunsiemenjauhoa
 • 1 rkl auringonkukansiemeniä
 • 1 rkl chiasiemeniä (CocoVi)
 • 200 g mustikoita
 • 2 mittaa viherjauhetta
 • 2 mittaa puhdistusjauhetta
 • 1 tl Opti-MSM (CocoVi)
 • 1 rkl camu camu (CocoVi)
 • 1 mitta ashwagandha (CocoVi)


Ps. David Wolfen ja Truth Calkinsin Thyroid Health program saapui tänään. Raportoin piakkoin uusista löydöksistä.


Kuva täältä

4 kommenttia:

 1. Saiskos kenties tietää, mitä viher- ja puhdistusjauhetta tarkemmin pirtelöön hujautit?:)

  VastaaPoista
 2. Sanna, toki.

  Viherjauhe on Ledinsin valmistama Nutrivital-vihermehujauhe, joka sisältää kamutvehnän orasta (65%) ja alfalfan versoja (35%).

  Puhdistusjauhe puolestaan on Bioteekin Puhdistuskuurijauhetta, joka sisältää psylliumkuitua (58%), mangesiumdioksidia (18%), nokkosenlehteä (6%), voikukanjuurta (5%), kehäkukan kukkaa (5%), piparminttua (3%), siankärsämön kukintoa (2%), kultapiiskua (2%) sekä luontaisen kaltaisia aromeja (vaniljaa ja piparminttua).

  Vihermehujauhe maistuu hyvin vihreälle, ei varsinaista herkkua. Sille onkin pitänyt keksiä kaikenlaisia kätköjä, niin kuin nyt vaikka tämä pirtelö. Puhdistuskuurijauhe maistuu veteensekoitettuna aika pahalta, mutta pirtelössä toimii ihmeen hyvin. Antaa mahtavan raikkaan piparmintun maun. Muistaakseni olen ostanut molempia ihan tavallisesta luontaistuotekaupasta.

  VastaaPoista
 3. Odotan kuin kuuta nousevaa tietoja Wolfen ohjelmasta! Mulla melko sama jama kuin sulla: vuosi sitten huhtikuussa paino alkoi nousta vastustamattomasti huolimatta moitteettomista elintavoista ja runsaasta urheilusta. Painoa nyt tullut n. 15kg siitä. Lisäksi suuri läjä muita vajisoireita. Tyroksiini aloitettiin 03/11, mutta ei sanottavaa hyötyä. Tänään vaihdoin Thyroidiin, jota Helin (Timo) ehdotti, lääkäri siis.

  Ensi viikolla olen menossa vielä Erkki Antilalle, epäilen myös lisämunuaisten uupumusta tai jotain muuta olevan tässä vielä taustalla.

  Juuri löysin blogisi, vertaistukea, huraa! :-) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Meri: Kivaa, että olet löytänyt blogiini. Vertaistuki on kullan arvoista! Valitettavasti en ole vielä ehtinyt tutustua Thyroid Programiin muuta kuin vähän selaillen. On nääs aika kattava. Mutta yritän ehtiä tutustumaan siihen viikonlopun aikana. =)

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D