Happy Wheel

Happy Wheel

tiistai 23. elokuuta 2011

Spiruliina rules!

Spirulina Mini-Tablets

Hyviä uutisia!

Mulla oli keväällä koko kroppa aivan sekaisin. Sen lisäksi, että kilpirauhashormonien välinen tasapaino oli ihan päin honkia ja kortisolia ei ollut elimistössä juuri nimeksikään, myös veriarvot olivat päin mäntyä. Hemoglobiini oli 117, mikä ei sinänsä vielä olisi ollut kovin vakavaa. Vakavaksi anemian teki se, että punasolut olivat hyvin pieniä ja hailakoita. Kehossani ei ollut rautaa juuri lainkaan, ferritiiniarvo oli vähän päälle 1, kun sen pitäisi olla 5-20. Ei paljon nuo tulokset naurattaneet.

Kevään ja kesän aikana olen sitten nauttinut paljon viherpirtelöitä. Päivittäin olen vetänyt hevoskuurin spiruliinaa ja chlorellaa. Ja a vot, kyllä on kannattanut! Kävin perjantaina verikokeissa ja sain tänään tulokset. Thyroid Erfa -annostusta voi pienentää, sillä TSH4 on normaali ja aivolisäkkeen tuottaman säätelijähormonin arvo on jopa alakanttiin. Tästä lähtien annostukseni on siis 60 mg aamulla, 60 mg illalla. Erityisen ilahduttavaa on kuitenkin se, että anemiani on parantunut! Verenkuva on nyt täysin normaali ja hemoglobiini on 142! Jee! Spiruliina rules!

Riemuitsen anemian korjaantumisesta erityisesti siksi, että enää mun ei tarvitse syödä lihaa, jota söin oikeastaan vain anemiaa korjatakseni. Mulla oli itse asiassa parin vuoden ajan enemmän tai vähemmän anemia, vaikka ennen kilpirauhaspulmia hemoglobiinini oli aina huippuluokkaa, parhaimmillaan 152. Mutta kun kilpirauhasarvot olivat sekaisin, kuukautiset olivat niin runsaat, että pelkäsin vuotavani kuiviin. Ei sellaista verenhukkaa mikään elimistö kestä. Nyt kun kilpirauhasarvot ovat korjaantuneet ja olen nauttinut säännöllisesti macaa hormonitoiminnan tasapainottamiseksi, kuukautisetkin ovat normalisoituneet. Ja siten keholla on ollut tilaisuus täydentää rautavarastonsa spiruliinasta ja chlorellasta ja valmistaa uusia terveitä punasoluja. I AM HEALED! =)

24 Interludes of Life . . .

Kuvat täältä ja täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D