Happy Wheel

Happy Wheel

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Pimeää ja pikkutuhmaa - Ruohonjuuren sinkkuillat :)

Tässä Foodit-sivustolta napattu mainos. Tavataan Ruohiksessa! :)


HANKI ELÄMÄ – Ruohonjuuresta - Sinkku-illat Ruohonjuuren myymälöissä:
Itäkeskuksessa LA 16.10. klo 18-20
Turussa PE 12.11. klo 19-21
Tampereella PE 12.11. klo 19-21
Kampissa LA  13.11. klo 18-20

Me Ruohonjuuressa tahdomme tehdä asiakkaistamme onnellisia. Nyt voit löytää puodistamme myös lisäaineettoman elämänkumppanin syysiltojesi iloksi ja aamujesi autuudeksi!

Ostosten lomassa maistelemme lemmenliekkejä leimauttelevaa raakakaakaota, sydäntä sykähdyttävää chiliteetä ja muita rakkauden tunnetta lisääviä afrodisiakkeja. Turun Ruohonjuuren sinkku-illassa tunnelmaa luovat, vinyyliltä musaa soittavat, DJ:t Felix Manell sekä Little Mike. Luvassa tunnelmoivaa soulia ja syviä funk-rytmejä.  Tampereen Ruohonjuuren sinkkuillassa puolestaan tulevaisuuden kutumusiikkia soittelee levyiltä DJ Sami.  Itäkeskuksen ja Kampin sinkkuilloissa kuulemme kuumia rytmejä levyiltä.

Kaikissa sinkkuilloissa pujahdamme myös rakkausrunojen maailmaan, sovittelemme sormuksia,... nautimme päähieronnasta ja piikkimatoista.

Ruohonjuuren SINKKU-ilta kokoaa pilke silmäkulmassa yhteen eronneet, karanneet, sinkut ja kaverinkaipuiset! Tule Sinäkin mukaan - ja merkkaa tapahtuma oitis kalenteriisi! PS: Muistathan saapua tapahtumaan ajoissa - tule nappaamaan paras päältä ;)

Ruohonjuuri tarjoaa sinkkuiltana pariutuneille erikoisedun ja lahjoittaa seuraavana päivänä myymälään yhdessä saapuville osallistujille yllätyspalkinnon yhteisen taipaleen alkuun saattamiseksi.

2 kommenttia:

  1. Mä voin kuulua noihin Karanneisiin!

    VastaaPoista
  2. He he, hyvä Olli. Sä voit olla yleinen hämmennyksen luoja. Tarzan on aina Karannut, ainakin zombieiden ulottumattomiin. :)

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D