Happy Wheel

Happy Wheel

tiistai 19. lokakuuta 2010

I LOVE MY VITAMIX!

Näin se on nähtävä. Kuvittelin, että Vitamixin hehkutus on vaan hypeä, ja että se on ylihinnoiteltu statusjuttu. Mutta kun sitten tarjoutui tilaisuus hankkia Vitamix-kopio puoleen hintaan (kiitos superisti Matti Rajakylälle, Suville ja Suvin vanhemmille toimituksesta! <3), tartuin tilaisuuteen. Sunnuntaina vihdoin sain oman Vitamixin kotiini.

                                   Uusi paras kaverini: Kris!

A vot. Mulle aukeni ihan uusi maailma! Edellinen tehosekoittimeni oli Kenwoodin yleiskone. Se oli hyvä ja näppärä, mutta hyytyi perjantaina. Päivittäinen viherpirtelöiden surruuttaminen ja usein toistuva pähkinöiden jauhaminen kävi sille ylivoimaiseksi. R.I.P vanha veikko. Mutta siis tuo Vitamix, tai Kris. My new best friend Kris! <3 Nyt tiedän, mitä on oikeasti viherSMOOTHIE. Rakenteesta tuli samettisen pehmeä, eikä kokkareen kokkaretta tai kökkäreen kökkärettä missään. Kris-poika se hurautti aurinkokuivatut taatelitkin jauhoksi parissa sekunnissa, vaikka edellinen tehosekoitin takelteli yön yli liotettujen kanssa. Nyt ei ole kuin oma luovuus rajana. Foodistin on helppo hymyillä, kun on vehkeet kunnossa! Seuraavana listalla olisi sitten kuivuri.

Tässä vielä summa mutikassa tekemäni taivaalliset pallerot. Jos olisi kuivuri, näistä voisi kuivattaa energiapatukoita. Sitten ei olisi enää koskaan einesten armoilla.

HERKKUPALLEROT

4 liotettua aurinkokuivattua taatelia (liotusaika ehkä 30 - 45 min)
2 liotettua aurinkokuivattua viikunaa
1 reilun kaupan banaani
kourallinen liotettuja auringonkukansiemeniä
kourallinen liotettuja manteleita
kourallinen liotettuja gojimarjoja (CocoVi)
pari rkl kookoshiutaleita
pari rkl kaakaonibsejä (CocoVi)

Surauta tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa. Välillä massaa joutuu kaapimaan seiniltä ja sekoittamaan keskeltä. Ota massasta ruokalusikallisen tai kahden verran käteen ja pyörittele siitä iso pallo. Nauti! Jos omistat kuivurin, voit kuivattaa näistä herkullisia energiapatukoita.

5 kommenttia:

 1. Heheeee!!! On kova ikava omaani myos! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka, mistä tuollaisen Krisin saisi tilattua? Paljon se kustantaa? Onko toiminut hyvin? Yritin googlailla tietoa, mutta mitään ei löytynyt. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Hanna! Tilasin omani siis vuosi sitten Balilta, kun Matti Rajakylä asusteli siellä silloin ja ystävällisesti toimi välikätenä. Rahteineen päivineen se maksoi noin 370€. Moottoriosa on toiminut tosi hyvin. Kannu ei ollut kovin kestävä. Kolhaisin sen talvella pöydänreunaan, ja siihen tuli pieni särö. Käytössä särö sitten laajeni laajenemistaan (laitteessa on hurjat tehot!), minkä seurauksena sisältö valui ulos. Niinpä sitten tilasin siihen varsinaisen Vitamix-kannun, ja toimii täydellisesti! =)

  VastaaPoista
 4. Niin joo. Oikeastaan laitteen nimi on Omni Blend. Ainakin täältä näyttää löytyvän. http://www.3blenders.com/OMNIBLENDERS.html

  VastaaPoista
 5. Tuli ja leimaus! Nyt perun sanani. Nyt se OmniBlend sitten hajosi lopullisesti. Moottoriosasta jäi tappi kannun pohjaan. Näemmä halpiskopio ei ole alkuperäisen veroinen. Damn. Taidan tilata Peikkokaupasta Magic Bulletin....

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D