Happy Wheel

Happy Wheel

tiistai 12. lokakuuta 2010

Tulossa huipputapahtuma pe 22.10. VANTAA FOODEILLE JA KARVOILLE!

Viidakkomies-Ollin kanssa olemme ideoineet tapahtumaa, jolla saadaan superfood-elämäntapa leviämään muuallekin kuin Helsingin keskustaan. Niin syntyi idea Vantaa Foodeille -illasta. Ja koska tapahtuma järjestetään mun kotona, mukana on kaksi sangen karvaista kattia. Niinpä nimeksi tuli Vantaa Foodeille ja Karvoille -ilta.

Illan tarkoituksena on kasata yhteen superfoodeista ja vapaasta elämästä kiinnostuneita ihmisiä ja tutustua porukalla "maakuntien" mahdollisuuksiin. Jos saadaan mukaan autollisia ihmisiä, voidaan käydä Sipoon puolella Majvikin luomutilalla ja Eriksnäsin lähteellä. Maksetaan yhdessä bensat kuskeille, ja mä lupaan tehdä selän jännityksiä avaavan ja kokonaisvaltaisesti energisoivan 15 min shiatsuhoidon kuskeiksi ilmoittautuville. :) Luulisin, että kahdella tai kolmella autolla pärjätään.

Vantaan puolella vajaan neljän kilsan päästä mun kodista on myös Bisa Gård, josta voi ostaa omaan isosuiseen kannelliseen astiaan pastöroimatonta eli raakamaitoa (yummy!) sekä Kuusijärvi. Tarkoituksena olisi käydä ainakin Kuusijärvellä Kuutamouinnilla. Rohkeimmat voivat mennä skinnydipille. Tuskin Kuusijärvellä on enää tähän aikaan vuodesta muuta kuin hullut Foodaajat, heh. Mutta hyvä ruoka ja mahtava porukka lämmittää! Ja kun palataan mun kotiin, voidaan lämmittää sauna. Sauna on melko pieni, mutta vilvoitteluvuorolla voi käydä kynttilöillä valaistulla kuistilla ihailemassa tähtiä. Se on oikeasti aivan huikaisevan kaunis näky!

Voidaan porukalla järjestää erilaisia ohjelmanumeroita kuten hulavanteen pyörityskisa, mölkkypeli, avojalkaspurtti talon ympäri, karaokelaulantaa Ollin säestyksellä - tai sitten ollaan vaan chillisti ja nautitaan huikeista keskusteluista ja toinen toistaan mielenkiintoisempien Ihmisten seurasta.

Illan menu ja siten hinta on vielä vähän auki. Lyödään Ollin kanssa menu ja hinta lukkoon lähipäivinä. Ilmoitamme tarkemmat tiedot Facebook- ja Foodit-sivustolla, ja mä päivitän tietoa tänne.

Tervetuloa kaikki Ihanat ja Vapaat Ihmiset viemään Vantaata Foodeille! :D

1 kommentti:

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D