Kirjoitanpa ohjeen kuitenkin tänne ylös, että tätä voi tehde toistekin.
Tee tehosekoittimella tai sauvasekoittimella pohjaseos seuraavista:
- 2 rkl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 1 luomukananmuna
- pieni pala luomufetaa
- merisuolaa
- luomuvalkosipulijauhetta (Punnitse & Säästä -kaupasta)
- luomutimjamia (Punnitse & Säästä -kaupasta)
Yhdistä pohjaseos luomujauhelihaan. Itselläni oli Reinin lihan tiivistä luomulihaa noin 125 g.
Paista keskimiedolla lämmöllä valurautapannulla gheessä 5 + 3 min.
Tarjoile salaatin kanssa.
Omaan salaattini tuli rucolaa, versoja, erilaisia ituja, hieman luomuvuohenjuustoa, 2 rkl auringonkukansiemeniä, kirsikkatomaatteja, vadelmaviinietikkaa sekä avokadoöljyä. Nami!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D