Happy Wheel

Happy Wheel

lauantai 13. elokuuta 2011

Joogaa kasvoille (kaksoisleuan ja velton kaulan kiinteytys)

Tässä on Kikin joogaan perustuvia vinkkejä kaksoisleuan ja velton kaulan kiinteytykseen. Kieli on yhteydessä leuan ja kaulan alueen lihaksiin. Jos kieli on kovin heikko, myös leuan ja kaulan lihakset veltostuvat helposti, jolloin seurauksena on kaksoisleuka ja sammakkokaula. Onneksi on kuitenkin helppoja jumppaliikkeitä, joilla näitä lihaksia voi vahvistaa.Harjoitukset tehdään aamuisin ja iltaisin, jokaista liikettä toistetaan 10 kertaa. Jumppaan menee aikaa vain muutamia minuutteja.

1) Työnnä kieli ulos mahdollisimman pitkälle. Kuvittele olevasi gekko, joka nappaa kielellään ilmasta hyönteisiä. Työnnä siis lopuksi kieli vielä vähän pitemmälle ja käännä kielen kärki ylöspäin.


2) Laske kieli alas kohti leukaa niin pitkälle kuin mahdollista, sen jälkeen nosta se ylös kohti nenää niin ylös kuin mahdollista.


3) Sisäänhengityksellä nosta päätä takakenoon kaula pitkänä. Voit myös asettaa sormet leuan alle ja hieroa leukaa ja kaulaa. Uloshengityksellä kallista pää alas kohti rintaa. Tämä liike on hyväksi myös kilpirauhaselle. 

2 kommenttia:

  1. Et kertonut kuinka nopeasti pitäisi tulla tuloksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Elina! Mulla on paha taipumus innostua nopeasti - ja kyllästyä yhtä nopeasti. Muistaakseni tein tuota kasvosarjaa päivittäin viikon ajan, sen jälkeen satunnaisesti. Viikko oli liian lyhyt aika, jotta olisi tullut selvästi havaittavia muutoksia. Oma veikkaukseni on, että treeniä pitää jatkaa 3 - 8 viikkoa.

      Poista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D