Happy Wheel

Happy Wheel

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ihanaa Naistenpäivää!

Haluan toivottaa jokaiselle ihanaa päivää sukupuoleen katsomatta. Mutta näin Naistenpäivän kunniaksi päätin tehdä omasta aamustani juhlaa.

Omat Paratiisin ainekseni koostuvat seuraavista:

1) Mock Bulletproof-kahvi. Ei sisällä mct-öljyä, jonka raaka-aineena olevan palmuöljyn tuottamiseen liittyy suuria eettisiä ja ekologisia epäkohtia. Sen sijaan oma herkkukahvini syntyi pakurijauheesta, luomukahvista, 10 grammasta luomuvoita, hirssimaidosta sekä Lion's Mane -sienijauheesta.

2) Itsepuristettu porkkana-appelsiini-parsakaalimehu.

3) Itsetehty gluteeniton sämpylä. Tein taikinan mehun  mäskistä ja vedestä, itsejauhetuista kaura- ja tattarihiutaleista sekä hampunsiemenistä, psylliumjauheesta, Atlantic Sea -suolasta.

4) Töistä saatu Naisten päivän ruusu.

5) Daily Greatness Yoga Journal. Aivan ihania oivalluksia ja positiivinen vire heti aamusta, kun saa vastata muutamaan innostavaan kysymykseen.

6) Suolalamppu ionisoimaan ilmaa ja tuomaan lämmintä valoa.

7) Doreen Virtuen Angel Tarot -kortit. Näistä annan intuitioni johdattaa minut nostamaan ohjeen päivälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D