Happy Wheel

Happy Wheel

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Heavenly Bliss

Hyvää, sanoi punaruskeatukkainen nainen, iltaa. :)

Olin eilen Helsingin Astangajoogakoulun Annankadun kellaritilassa uskomattoman kauniissa bhajan-illassa. Bhaktijooga eli antaumus on itselleni kaikkein rakkain joogan muodoista. Kirtan, missä yhdessä lauletaan bhajaneita eli erilaisia mantroja ja pyhiä lauluja, puhdistaa niin kehoa, mieltä, sydäntä kuin sieluakin. Eiliset "jamit" olivat energialtaan sellaiset, että moista en ole ennen kokenut. Kaunis sali oli ihmisiä tulvillaan, kaikki lauantai-iltana selvin päin ja valintansa mukaan osallistujat istuivat, seisoivat, tanssivat, lauloivat tai meditoivat ja ottivat vastaan energiaa. Aivan huikea tapa viettää yhdessä iltaa ja kohottaa kaikkien energioita. Erityiskiitos kuuluu muusikoille: Tea Ihanaiselle (kitara ja laulu), Veli Solalle (kitara), Antti Lipolle (djembe) ja Iiro Kontiolle (bongot ja muut perkussiot).

Kun ensin oli yhdessä musisoitu, laulettu, tanssittu ja ilakoitu itsemme ja toisemme täyteen rakkautta ja iloa, olikin aika rauhoittua kuuntelemaan Cosmic Connectionin (edellä mainitut Veli soittaen tässä kokoonpanossa kitaran lisäksi sitaria, Antti taipuen kurkkulaulantaan ja ksylofonin kilkutteluun ja Iiro vahvistettuna Erno Kettusella, mm. didgeridoo) uskomattoman kauniita improvisoituja biisejä. Ei voi muuta kuin ihailla, miten taitavasti heput kanavoivat inspiraatiota ja soittivat yhteen.  Yllätysvieraana oli Suvituuli Siikander, joka osallistui jameihin sykähdyttävän kauniilla lauluäänellään. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus oli todella harmoninen.

Olen edelleen täynnä energiaa, iloa, rakkautta ja kiitollisuutta. Myös rauhaa ja lempeyttä niin itseäni kuin elämää kohtaan. Tämä on minun polkuni. Tätä haluan lisää.

Kiitos Tea, kiitos Cosmic Connection.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D