Happy Wheel

Happy Wheel

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Reissussa opittua osa 2: pirtelöitä

Vehnänorasshotti ja superpirtelö Amsterdamin lentokentälläRytmimme Balilla oli seuraavanlainen: 7-9 asanaharjoitus, 9-10 aamupala, 11-13 asanaharjoitus, 13 smoothie, 13-16 itsenäistä opiskelua, 16-18 asanaharjoitus, 19 illallinen. Koska teimme päivässä kolme haasteellista asanaharjoitusta, emme voineet syödä päivällä kiinteää ruokaa. Sen sijaan nautimme erilaisia ihania pirtelöitä ja mehuja . Tässä suosikeitani:


 • Vesimelonia ja merisuolaa
 • Kaakaounelma: raakakaakaota, kookosvettä, spirulinaa, (hunajaa)
 • Tuoretta kookosvettä (lasitolkulla, paras palautusjuoma)
Kookosvettä rannalla


Clear Cafen toimittamia autuuksia:
 • Diamond Detox: tuoretta paikallista aloeta, tuoretta minttua, inkivääriä, kurkumaa, hunajaa ja merisuolaa
 • Chaga Maca: raakakaakaota, macaa, hunajaa => kohottaa energiatasoa
 • Crazy Coconut: kookosvettä, spirulinaa, hunajaa
 • Chocolate Matrix: raakakaakaota, minttua, cashewmaitoa, gingsengia, spirulinaa => parantaa muistia
 • Chocolate Butterfly: pähkinävoita, raakakaakaota, cashewmaitoa, vaniljaa, hunajaa => tämä perhonen kohottaa mielialaa ja pitää nälän loitolla!!!
 • Island Butterfly: pähkinävoita, tuoreita banaaneja, hunajaa ja vaniljaa => sisältää paljon proteiinia
 • Mango Twilight: mangoa, vaniljaa, cashewmaitoa ja hunajaa => kaunistaa ihon
 • One Love: passionhedelmää, vaniljaa, cashewmaitoa, hunajaa => sisältää runsaasti kasvisteroleja

Ai niin. Yksi ehdoton suosikkini on edellisessä joogaopettajakoulutuksessani Thaimaan Koh Samuilla sijaitsevassa Absolute Sanctuaryssa usein nauttimamme superpirtelö nimeltään Happy Belly: tuoretta ananasta, inkivääriä ja korianteria. Ja that's it. Todella raikasta ja piristävää, mutta myös puhdistavaa. Puhdistaa vatsaa ja edistää ruoansulatusta. Kesädrinksu nro 1! =)

2 kommenttia:

 1. Tosi rankka ohjelma! Teittekö asanaharjoitukset sisällä vai ulkona?
  Fantastisen kuuloisia smoothieita, tulee vesi kielelle :)

  VastaaPoista
 2. Anne, joo ohjelma oli rankka. Ei oikeastaan opiskeltu ayurvedaa, meditaatiota, joogafilosofiaa, henkisiä harjoituksia yms. mitä opiskeltiin Thaimaan koulutuksessa. Tämä keskittyi puhtaasti fyysiseen harjoitteluun. Joillekin se sopii, itse pidän enemmän kokonaisvaltaisesta lähestymisestä ja joogan kaikkien kahdeksan osa-alueen huomioimisesta.

  Harjoitukset tehtiin joogastudiolla, joissa osa seinistä oli avonaisia. Saimme siis raitista ilmaa ja lämpötila oli aina noin 30 astetta, mutta aurinkoa emme juuri ehtineet ottaa... Mutta onneksi on kesä Suomessakin... Nyt on aikaa rentoutua ja nauttia auringosta. =)

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D