Happy Wheel

Happy Wheel

lauantai 5. helmikuuta 2011

Kuntomittari

Tässäpä oiva mittari kunnon kehittymiselle. Vielä ei toki suju sarja läheskään noin sulavasti kuin Dashamalla. Mutta ihan valtavaa kehitystä on tapahtunut kuukaudessa. Ekan kerran tätä kokeiltuani sarja tuntui aivan utopistiselta. On nääs melko haastava sarja!Tammikuun alussa en jaksanut tehdä kuin muutaman vaihdon tulisarjaa eli tuota vaihtohyppelyä. Tänään meni yllättäen 8/4/4. Samaten nuo vatsaliikkeetkin sujuivat jo yllättävän hyvin. Heikoin lenkki ovat käsilihakset. Mutta nekin tulevat sieltä kyllä. Tavoitteeni on, että kesäkuuhun mennessä jaksan tehdä koko tämän sarjan puuskuttamatta ja puhtaasti! =) Tässä sarjassa kehittymisen tosiaan näkee. Teen sen tästä lähtien kerran kuukaudessa ja seuraan kehitystä. Stay tuned!

Ai niin. Haastoin Eevin ja Larin mukaan tähän sarjaan. On vaan niin hyvä. Haastava mutta ihana. Eevikin tykkäsi ja lupasi tehdä videon Rupiset Riimit -blogiin. Tulisarja Finnish Style. Saas nähä, millaisen treenivideon Larin kanssa pykäävät. Pistäkääpäs Eevi ja Lari Dashamasta paremmaksi! Mä haluan nähdä, kun Lari hyppelee tulihyppelyä Eevi selässä painona! =) Eevi ja Lari siis haastettu. Kuka muu lähtee mukaan?

Ps. Haluan korostaa, että joogassa ei ole kyse kilpailusta. Asanat tai niiden vaativuus eivät ole itseisarvo, vaan asanat ovat välineitä todellisen itsensä ja oman voimansa löytämiseen. Jokaisella on omanlaisensa polku, oma tarkoitus elämässä ja yksilöllinen keho-mieli-sielu -kokonaisuus. Siksi kilpailussa ei ole mitään järkeä. Tämän haasteenkaan tarkoituksena ei ole kilpailla vaan kannustaa ja innostaa testaamaan omia rajoja ja kehittämään omaa voimaa. Be the Best You! <3

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu. Kiva ja innostava postaus, kiitos! Blogisi kautta tutustuin noihin Dashaman videoihin ja olen myös ollut tosi kiinnostunut tuosta Balin opettajakoulutuksesta. Toivottavasti niitä järjestetään tulevaisuudessakin, harmi etten itse pääse tämän kesän koulutukseen osallistumaan. Olit muuten ilmeisesti päässyt Dashaman twiittaukseen, nimestäsi päätellen. ;)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan, Ava! =)

    Joo, tänään tosiaan juteltiin aamulla Dashaman kanssa Skypessä. Dashama opasti mua videon tekemisessä ja lähettämisessä. Dashama on mukana tosi-TV-ohjelmassa nimeltään A Journey of a Lifetime. Siihen kuvataan materiaalia kesän joogaopettajakoulutuksessa. Dashama pyysi meitä halukkaita lähettämään nyt esittelyvideon hänelle. Saas nähdä, millainen muutos vajaassa puolessa vuodessa tapahtuu. Tämä valmentautuminen koulutukseen on osa matkaa. Ja koulutuksesta tosiaan tulee ihan huikea. Todellakin A Journey of a Lifetime!

    Kyllä Dashama järjestää koulutuksen myöhemminkin. Kerron sitten, miten kurssilla meni. Tai itse asiassa taidanpa aloittaa tästä juttusarjan. Kiitos vinkistä! =)

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D