Happy Wheel

Happy Wheel

maanantai 13. joulukuuta 2010

KUI KATIL ANNETA PILLERI

How to give a cat a pill
Kuva täältä


Tämä on jo vanha juttu, mutta silti niin totta. Allaoleva tarina ei siis ole minun kirjoittamani, vaikka niin toivoisinkin.  Kun joululomalla kuitenkin matokuurille joudun niin minä itse kuin kissat, tämän tositarinan myötä voin virittäytyä tunnelmaan.... Jutulle saa nauraa vedet silmissä, mutta ei se nyt niin hirveän kauaksi mene todellisuudesta... =)


Kui katille anneta pilleri:
 • Nost katti sylisses ja pirä sitä vasemmal käsivarrel niinku pitäsisit last. Pist oikke etusormi ja peukalo kati suu molemmil puolil ja pain helläst poskii samalku pirät pillerii oikees käres. Ku katti avo suus, pureta pilleri suuhu. An kati sulkke suus ja nielast.

 • Nosta pilleri lattialt ja katti soffan takka. Pirä kattil vasemmal käsivarrellas ja toist rosessi. Haje sit katti makuuhuaneest ja heit pehmenny pilleri pois.

 • Ota uus pilleri pakkauksest ja pitele kattii vasemmal käsivarrellas ja sit pirä kiinni takajalojst lujast vasemmal käreh. Pakota kati leuat auki ja tyännä pilleri suu takaossaa oikeel etusormellas. Pirä kissan suut kiinne ja laske samal kymmenee.

 • Poimi pilleri akvaariost ja katti vaatekaapi päält. Huura puoliso sissää pihalt.

 • Polvistu lattial ja kiilaa katti lujast polvittes välli ja pirä kii etu- ja takatassuist. Älä välitä kati matalast mouruamisest. Käske puoliso pittää kiinni kati päästä lujost yhrel kärel,samal ku tunkee puist viivotint kati suuhu. Liu'uta pilleri kati suuhu viivotint pitki ja hiero kati kurkkuu voimakkaast.

 • Hae katti verhotankolt ja ota uus pilleri paketist. Pist muistii uuren viivottim osto ja verhoitte korjaus.Lakase rikki mennee koriste-esineet takast ja lait ne syrjään myähempää kokkoolimaust varte.

 • Kääri katti issoo pyyhkeesse ja pyyrä pualisoo makkaamaa kati pääl nii, et sen pää just ja just näkkyy pualiso kainalo alt. Pist pilleri mehupilli päähä, pakota kati suu auki ja puhalla mehupillii

 • Varmista lääkepaketist,et pilleri ol vaaralline ihmiset. Jua klasi vettä, et saat maun pois suustas. Laita laastari puolison käsivartta ja pese veri pois matost kylmäl verel ja saippual. Hae sit katti naapurin halkoliiterist.

 • Ota uus pilleri. Lait katti kaappii ja paa ovet kaulan kohralt kiin simmottis et pää vaa jää näkyvil. Pakota kati suu auki jälkiruakalusikal. Ammu pilleri kati kurkku kumirenksul.

 • Hae skruuvmeisseli työkalupakist ja kiinnitä ovi takas saranoilles. Simmottos sit vaa lait kylmäkompressi poskelIesi ja tarkist rokotuskortistas viimese jäykkäkouristusrokotukse päivämäärä. Heit T-paita roskii ja haje uus paita makuuhuaneest. Soit sit palokunta hakema katti puust tien toiselt pualelt. Pyyrä viäl antteeks naapurilt, ku törmäs aitaan ku piti katti väistä.

 • Ota viimenen pilleri paketist. Siro kati etu- ja takakäpälät yhtee puutarhalankal ja siro häne kiinni ruakapöyrän jalkaa. Etti paksut näppylähanskat vajast. Pakota kati suu auki pienel jakoavaimel. Tyännä pilleri suuhu ja iso fileepihvinpala perään. Pirä päätä pystyasennos ja kaara pual litra vettä kurkku nii et pilleri huuhtoutu alas

 • Pyydä pualisoa viemää sinu ensappu ja sit vaa istu rauhallisest hilja ku tohtor tikkaa sormet ja käsivarre ja sit poista pilleri jämät oikeest silmäst. Poikke sit kotimatkal huanekalukauppaan ostama uus pöytä.

 • Soit eläinlääkäril ja pyyrä kotikäyntii.
Nonni, kui sit koiral se pilleri anneta:

1. Rulla pilleri pekonisiivusse.

2. Se siin sit.

Alkuperäinen juttu löytyy Positiivareiden sivulta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D