Happy Wheel

Happy Wheel

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

IIIIK, MATOJA!!!

Olipas mielenkiintoinen kokemus. Kävin tänään Sanna Halttusen vastaanotolla saamassa bioresonanssiterapiaa. Silloin tällöin on hyvä vähän tuuletella ajatuksia ja saada uusia näkökulmia. Mutta nyt tuli kyllä niin paljon uutta ja mielenkiintoista asiaa, että sulattelussa menee tovi. Selvisi mm. että mulla on lapamato ja mun tarttee laittaa kissat matokuurille - ja vedellä itsekin poikien kanssa yhtä aikaa Axiluria... Huh huh. Tätä en ollut osannut odottaa. Uutta oli myös se, että Viirun ja mun superherkku eli kurkku joutuu pannaan. Tiesittekö, että kurkkuviljelmillä käytetään torjuntakeinona SUKKULAMADON MUNIA!!! Hyi olkoon! Idea on se, että etanat ja muut tuholaiset altistuvat kasveja mussuttaessaan sukkulamatotartunnalle, ja lopulta madot tuhoavat etanat.... Huh huh. Rankkaa juttua.... Sekin paljastui, että lapamadolla puolestaan on HAMPAAT, joilla se tarttuu kiinni ja on yleensä takertuneena kurkkuun. Eipä ihme, että on usein palan tunne kurkussa. Mutta hyi olkoon, mikä ajatus loisesta, joka pitelee hampaillaan kiinni mun kurkusta. Eipä ihme, että kilpirauhaspolo voi huonosti, sillä eihän sillä ole kurkussa tilaa. Samoin tajusin, että mun ääni on ehkä osittain lapamadon takia niin heikko, kun kurkussa ei ole tilaa ääniaalloille...

No, kaiken kaikkiaan kokemus oli todella hyvä. Sanna oli todella mukava ja asiallinen ja kertoili monenmoisia juttuja. Testasimme eri elinteni tilaa. Hyvä uutinen on se, että mikään elin ei ole degeneroitunut eli alkanut tuhoutua. Sen sijaan vain virtsarakko toimii optimaalisella taajudellaan. Kaikissa muissa elimissä oli päällä tulehdustila/ ne toimivat yliaktiivisesti. Ei ihme, että hiukkasen väsyttää!

Testasimme myös joitakin astraalitason tartuntoja. Onneksi mulla oli vain yksi sellainen, joskin sitäkin synkempi: musta hämähäkki (muistaakseni tai olisiko ollut black widow spider eli mustaleski....). Tämän takiaisen haluan poistaa energiakehostani mahdollisimman pian. Siihen tosin tarvitaan avuksi kaveri ja kaksi isoa peiliä. Onneksi Sanna antoi siis ohjeet tämänkin hoitoon. Musta leski aiheuttaa ongelmia nimenomaan naiseuden kokemisessa. Eipä ihme, että on ollut sillä saralla haasteita johtuen tästäkin energiasyöpöstä. Mutta onneksi se on poistettavissa.

Niin, eikä madoistakaan tartte masentua. Ällöttäähän se ajatus elimistössä majailevista lapamadoista, mutta ne lähtevät siis matokuurilla. Lisäksi sain lainaksi hammaszapperin, jolla voin kovettaa hampaisiini laitetut muovipinnoitteet. Paljastui nimittäin karmea totuus: kehossani on paljon muoviyhdisteitä. Todennäköisin lähde ovat siis hammaspinnoitteet, paikkoja mulla ei olekaan. Saattaa jopa olla niin, että kilpirauhanen on tulehtunut ja sitä kautta vaurioitunut muovivuotojen takia. Uskomatonta! Mä tiesin vaan, että amalgaamipaikat ovat vaarallisia, mutta tämä muovipinnoitteiden vuotaminen ja vaarallisuus ei todellakaan ollut mulla tiedossa. Mutta nytpä ei sit muuta kuin hampaita zapperoimaan. Ja matokuuri sitten seuraavan laskevan kuun aikaan eli alkaen 22.12. Saan siis just tehtyä superpuhdistuksen vuoden alkuun ja voin aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Mahtavaa! =) Siitä tuleekin ihan paras ikinä, THE BEST EVER!

9 kommenttia:

 1. Voi kamala. En tiedä vielä varmasti, onko mulla matoja. Siis niitähän ei itse näe. Mutta bioresonanssilaite siis havaitsi loisten taajuuksia. Ja googlettamalla löysin matojen aiheuttamia oireita:

  Extreme skin rashes with blisters
  Food allergies or sensitivities
  Anemia due to blood loss
  Iron deficiency
  Constipation
  Gas and stomach bloating
  Fatigue, tiredness, depression, and a lack of concentration.
  Nervousness, anxiety, and restlessness

  Toisin sanoen:
  1. Ihottumaa, johon liittyy rakkuloita
  2. Ruoka-allergioita ja yliherkkyyksiä
  3. Verenvuodon aikaansaama anemia
  4. Raudanpuutos
  5. Ummetus
  6. Suolistokaasu ja vatsan turvotus
  7. Energian puute, väsymys, masennus, keskittymiskyvyn puute
  8. Hermostuneisuus, ahdistuneisuus ja levottomuus

  Mulla on nuo kaikki ummetusta lukuunottamatta. Ihottumaa kyllä on aina välillä ollut, mutta siihen ei ole liittynyt rakkuloita. No mutta siis 6/8 osui ja upposi. Nähtäväksi siis jää, mitä matokuurilla tapahtuu. Odotan innolla! Jos nämä kaikki oireet häviävät ja saan takaisin energiani, olen superonnellinen! =)

  VastaaPoista
 2. Ja niin... Kun olen saanut loiset häädettyä, täytyy miettiä ruokahommelit uusiksi. Ilmeisesti oman ruoan kasvattamisessa on vinha perä. En kyllä ainakaan uskalla syödä enää kaupan vihanneksia ja yrttejä. Josko pyytäisin joulupukilta lahjaksi sellaisen Ruohonjuuressa myytävän kasvatusalustan kukkalamppuineen, niin voisin kasvatella omat salaatit, pinaatit ja yrtit itse. Mutta mites sitten kurkku, tomaatti ja paprikat? Käytetäänköhän noita matojen munia myös luomutuotannossa? Sinänsähän se on luonnonmukainen torjuntakeino...

  Niin, ja tästä lähtien ei sitten enää raakaa kalaa mulle eli ei sushia tai graavilohta, vaikka ne suurta herkkua ovatkin. Mutta kuulemma jo yksi suupala riittää matotartunnan saamiseen. Voi hyvänen aika.

  No, joululomaksi on tiedossa jännää seurattavaa. Ja on mahdollista, että kun moskat ja loiset ovat tulleet ulos, olo on kuin uudesti syntyneellä! Voisinkin muuten tehdä sit vielä uuden vuoden kunniaksi ja matokuuria tehostamaan täydellisen vatsa- ja suolihuuhtelun suolavedellä. Se suolavesikannun tyhjentäminen on niin kammottavaa, että joogaohjaajakoulutuksessa mulla valui valtoimenaan kyyneleet kuvotuksesta. Meinasin heittää laatat useampaan otteeseen, mutta jotenkin sain sen suolaveden kuitenkin alas. Ja aamupäivästä meni pari tuntia veskissä ravatessa. Mutta JESH! mikä olo oli sen jälkeen! Niin kevyt, puhdas, kevyt ja onnellinen! Ihan mieletön! Voisiko se olla se perustila, missä meidän olisi tarkoitus olla aina? Nauraa hykertelin ilman mitään syytä, kun oli vaan niin kevyt, hyvä, tyytyväinen ja ihan mielettömän energinen olo. Nyt kun tiedän, mikä mahtava olo sisäputsista tulee, olen valmis kestämään sen alun tuskan. =)

  VastaaPoista
 3. Niin uskomattomalta kuin sukkulamatojen käyttäminen kuulostaakin, löysin siitä nyt ihan faktaa.

  "Myös biologisen torjunnan käyttömahdollisuuksia etanoiden ja kotiloiden torjuntaan tutkitaan. Sukkulamatoja sisältävä valmiste (Nemaslug) on hyväksytty myös Suomessa. Valmisteen teho nilviäisiin perustuu siihen, että sukkulamatoja sisältävää valmistetta levitetään maahan paikkoihin missä nilviäisiä esiintyy. Sukkulamadot (mikroskooppisen pieniä) tunkeutuvat esim. etanaan ja lisääntyvät etanan sisällä. Kun etana kuolee sukkulamadot tunkeutuvat ulos etanasta ja menevät maahan odottamaan seuraavaa uhria. Valmiste näyttää toimivan hyvin esim. valepelto- ja peltoetanaan mutta ei espanjansiruetanaan."

  Tieto löytyi täältä: http://www.biotus.fi/DowebEasyCMS/?Page=Etanat

  VastaaPoista
 4. Kylvetyt määrät ovat myös tosi hurjia. Tuolta samaiselta sivulta löytyi annostus: 50 - 300 000 sukkulaa/ neliömetri ja uusintakäsittely 2 - 6 viikon välein... Viljelty maa on siis täynnä sukkulamatojen munia. How nice.

  VastaaPoista
 5. Heissan!
  Tulivatkos madot ulos? Mikä on kokemuksesi bioresonanssiterapiasta tällä hetkellä, tuntuiko toimivalta eli saitko siitä apua?

  VastaaPoista
 6. Moi. En nähnyt eläviä matoja, mutta jotain kummallista tuli kyllä ulos... En tutkinut ulosteita sen tarkemmin, mutta musta näytti siltä, kuin ainakin kerran mukana olisi ollut kuollut mato. Ainakin se näytti vähän samalta kuin kissojen jätöksissä näkemäni. Häätökuurin jälkeen olo oli aivan uskomattoman paljon parempi, energiaa oli tosi paljon enemmän. Kuplivat ja kivuliaat ilmavaivat alavatsassa hävisivät eivätkä ole palanneet. =D

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. No voi herran jestas mitä soopaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tähän tarvitse kaikkien uskoa. Ja jos ei itsellä ole yllä kuvattuja terveyshaasteita, ei tällaiselle ole mitään tarvettakaan. :) Hyvä niin! Kuitenkin moni (minä mykaan lukien) on saanut matokuurista huomattavan avun. Ei siis kannata tuomita asioita vain siksi, että ne eivät ole itselle ajankohtaisia.

   Poista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D