Happy Wheel

Happy Wheel

lauantai 3. marraskuuta 2012

Marraskuun nauruhaaste

Marraskuun pimeys sekä vesi- ja räntäsateet saavat helposti mielen apeaksi ja voimat hiipumaan. Mukavinta olisi vain käpertyä peiton alle ja käydä karhumaisesti talviunille. Kuulostaako tutulta? Itse olen ollut taipuvainen kaamosmasennukseen, ja marraskuu on yleensä ollut mulle kuukausista vaikein.

Mutta eipä hätää! Tänä vuonna asiat ovat toisin. Kuten aina, tässäkin asiassa asenne ratkaisee. Miten voisi tehdä marraskuusta ihan parhaan kuukauden? No vaikka nauttimalla siitä, että voi viettää aikaa rauhassa kotosalla tai tapaamalla ystäviä. Ja nauramalla! Me Suomen naurujoogaopettajat olemme lanseeranneet Marraskuun nauruhaasteen pimeyttä torjumaan. Kokeile,  miten hyvää tekee nauraa vähintään 10 minuuttia päivässä! Mitään syytä naurulle et tarvitse, kunhan vain tietoisesti päätät nauraa. Naurun voi siis aloittaa tietoisesti. Tutkimusten mukaan keho ei tunnista, onko nauru aitoa vai tekonaurua. Samat endorfiinit lähtevät silti liikkeelle, verenpaine laskee, stressihormonit vähenevät. Kannattaa kokeilla!

Me naurujoogaohjaajat julkaisemme Nauruopiston sivuilla joka päivä erilaisen iloa ja naurua lisäävän harjoitteen. Marraskuun nauruhaasteeseen osallistuminen on ilmaista, mutta hyödyt voivat olla suuret. Miten sinä aiot nauraa tänään?

Nauramisiin! Naurujoogaopiston Marraskuun nauruhaasteen Facebook-sivun löydät täältä.

1 kommentti:

  1. Kiitos! Laitoin tämän (blogisi) vinkiksi myös omaan blogiini :)

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D