Happy Wheel

Happy Wheel

lauantai 7. toukokuuta 2011

VerkostoitumistaTämän takia haluan oppia tekemään videoita. Siis kuvaamaan ne hyvin, editoimaan ja julkaisemaan YouTubessa. YouTuben välityksellä on mahdollista verkostoitua ja luoda yhteyksiä samanhenkisiin ihmisiin ja uusiin asiakkaisiin. Kotoa mua ei kukaan löydä, ja perinteinen mainostaminen taas on hirmu kallista. Mutta onneksi on tämä teknologia! Sosiaalinen media on paras tapa saada sanaa leviämään. Kaiken lisäksi se on ilmaista! Ja sen kautta voi tutustua mitä mielenkiintoisempiin ihmisiin. Odotan innolla! =)

Kuka neuvoisi mua alkuun? Millainen kamera pitäisi olla? Miten videot editoidaan? Mulla on Macbook Pro, joten tässä on iMovie. Nyt vaan hyvä kiertämään ja asiat rullaamaan! =)

1 kommentti:

  1. iMoviella on helppo editoida. Kaikki noi tollaset kovalevylliset HD kamerat ovat nykyän aika hyviä. Itellä on tollanen perus Sonyn kamera. Se toimii. pieni ja hyvä.

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D