Happy Wheel

Happy Wheel

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vierailija

Kuivakaapissani on käynyt vierailija - tai todennäköisesti useampikin. Nimittäin hävikki oli melkoista.Vierailija kamuineen oli pitänyt bileet ja syönyt tyhjiksi 5 kpl 100 g mantelipusseja sekä 500g raw cacao nibs -pussin. Kaikissa oli sievät pyöreät reiät. Mutta tämä vierailja on sangen terveystietoinen: samalla hyllyllä olisi ollut myös riisikakkuja sekä pääsiäisestä jääneitä suklaamunia. Niihin ei oltu koskettu lainkaan!

Kissat ovat kyllä havainneet, että hiiret tulevat vierailulle. Etenkin Trapsu käy välillä kierroksilla ja on todella levoton. Mutta kun hiiret majailevat rakenteissa ja ovat kaapin suojissa, kissat eivät millään pääse niihin käsiksi.

Valitettavasti hiiret on pakko häätää pois. Mantelimenekin vielä kestäisin, mutta huomasin niiden jyrsineen myös sähköjohtoja. Pahoin pelkään, että ne voivat tehdä tuhoja  talon rakenteille. Vaikka ajatus myrkyttämisestä tuntuu kamalalta, se taitaa olla tässä tilanteessa ainoa vaihtoehto. Loukuttaminen ei onnistu, kun ovat rakenteissa. Ja ultraäänilaite taas pitäisi asentaa keittiöön, jolloin sekä kissat että minä altistuisimme 107 desibelin ultraäänille. Surettaa, että hiiret pitää myrkyttää ja laittaa ympäristömyrkkyä, mutta en oikein keksi muutakaan vaihtoehtoa. Taloyhtiön miehet tulevat huomenna arvioimaan tilanteen.

Kissat haettiin jo tänään evakkoon tuttuun ja hyvään hoitopaikkaan. Viiru tässä vielä relaa vahdittuaan pitkään kaappia. Hän on uupunut myös siksi, että mä olen ollut flunssassa ja kuumeessa. Trapsu ja Viiru ovat kovasti mua hoitaneet, käyneet vuoronperään nukkumassa mun jääkalikoiksi muuttuneiden jalkojen päällä.


3 kommenttia:

 1. Huomaa että on sinun kissa, muistuttaa ihan sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Helinä! Joo, Viiru osaa ottaa rennosti ja nauttia elämästä. Hän ei turhia hötkyile tai stressaa. Yritän ottaa häneltä mallia joka päivä. :D

   Poista
 2. No voihan sen hiirenloukun laittaa sinne kaappiin! Ei menee kauaa, kun napsahtaa..

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät kommentin! Pidäthän kommenttisi sävyn rakentavana ja kaikkia kunnioittavana. Erilaiset mielipiteet ja rakentava kritiikkikin ovat tervetulleita, niistä voi aina oppia uutta. Toivon kuitenkin, että blogin sävy säilyy positiivisena. Kiitos! =D